Már országszerte kapható!

A VATIKÁN SÖTÉT TITKAI

KÜLÖNSZÁM

A Vatikán a katolikus vallás központja, több százmillió hivő számára nyújt igazodási pontot a hitéletet illetően. A mindenkori pápa tevékenysége, megnyilatkozásai egyfajta útmutatások. Noha a kereszténység napjainkban mintha válságban lenne, a keresztény érzelmű emberek többsége továbbra is kitart hite mellett.

Azonban az éremnek van egy másik, talán sötétebb oldala is. Ugyanis a Vatikán roppant rejtélyes, titkolózó szervezet, ráadásul a Szentszék létezése óta számtalan botrány, elfedni kívánt bűn került napvilágra, amik alááshatják a katolikusok vezetőibe vetett szentséges hitet. Ma már ott tartunk, hogy már a pápa sem számít feddhetetlen, főleg nem tévedhetetlen személynek. Ma már ott tartunk, hogy ha szóba kerül a szakrális városállam, akkor bizony pénzmosásról, pedofíliáról, titkos szervezetekről és azok okkultista szertartásairól, rabszolgatartásról és gyilkosságokról tudunk beszélni. Nem beszélve az érthető módon nem reklámozott történelmi bűnökről…

A HIHETETLEN MAGAZIN szerzőgárdája ismét egy ütős KÜLÖNSZÁMOT hozott össze, amelyben a VATIKÁN SÖTÉT TITKAI kerülnek reflektorfénybe. Mert bizony, titkokból, rejtélyekből a Vatikán esetében is akad bőven!

A Magyarországon egyedülálló, rendkívül sokrétű, a témakőr minden aspektusát feltáró 196 oldalas tanulmány gyűjteményünk országszerte kapható a szupermarketekben, újságárusoknál és természetesen tőlünk is megrendelhető a szerkesztőség címén.

Mivel nem tudjuk, hogy a hatóságok mikortól fognak még szigorúbb, akár lakhely elhagyási és/vagy boltokat érintő nyitvatartást korlátozó intézkedéseket hozni, azt javasoljuk, hogy minél előbb vásárolják meg a VATIKÁN SÖTÉT TITKAI című KÜLÖNSZÁMUNKAT!

Támogatásukat, vásárlásukat, amivel hozzájárulnak ahhoz, hogy továbbra is megjelenhessen a HIHETETLEN MAGAZIN, a további KÜLÖNSZÁMOK és újabb HIHETETLEN TÉVÉMŰSOROKAT tudjunk készíteni, nagyon köszönjük!

vatikan

 

JÚNIUSI LAPSZÁMUNK tartalmából

A VATIKÁN SÖTÉT TITKAI KÜLÖNSZÁM

SORSÜGYNÖKSÉG KÜLÖNSZÁM

MÁGIKUS EREKLYÉK KÜLÖNSZÁM

ATLANTISZ KÜLÖNSZÁM

ANTIKRISZTUS KÜLÖNSZÁM

TILTOTT EVANGÉLIUMOK KÜLÖNSZÁM

KRISTÁLYPIRAMIS A BERMUDA-HÁROMSZÖGBEN KÜLÖNSZÁM

AZ ILLUMINÁTUS ÖSSZEESKÜVÉS KÜLÖNSZÁM

A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 4. KÜLÖNSZÁM

A 3. BIRODALOM MÁGIÁJA ÉS OKKULT TITKAI KÜLÖNSZÁM

X-AKTÁK KÜLÖNSZÁM

A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 3. KÜLÖNSZÁM

ISTENI KŐGÚLÁK KÜLÖNSZÁM

EGÉSZSÉGHÁBORÚ KÜLÖNSZÁM

Egeszseghaborukicsi

JÉZUS TITKOS ÉLETE KÜLÖNSZÁM

jezustitkoseleteboritokicsi

FÖLDÖNKÍVÜLIEK KÜLÖNSZÁM

foldonkivuliekboritokicsi

ÚJ VILÁGREND KÜLÖNSZÁM

uvkicsi

Elérhetőségeink

Telefon:
2020-158, 2022-853


E-mail:
hihetetlen.magazin@t-online.hu


Postacím:  
1124 Budapest, Németvölgyi út 47. I. emelet 1.

Partnereink

jovovilaglogo
hatoscs

Előfizetési lehetőség a digitális lapszámra

dimaghirdcsik