2016. MÁRCIUS 30-TÓL KAPHATÓ!

APOKALIPSZIS KÜLÖNSZÁM!
Keresse az újságárusoknál, bevásárlóközpontokban és szerkesztőségünkben.

Tartalmi ismertető

ARANYKOR VAGY APOKALIPSZIS?
Ősi jóslatok a 21. századi világ összeomlásáról
Hogy a nyugati civilizáció haldoklik, azt már sokan megállapították, de a jelenlegi tények is ezt tükrözik. Haldokolását és bukását azonban részletesen megjövendölték ókori próféciák éppúgy, mint közép- és újkori jósok, látnokok. Mindezek egy globális, kataklizma jellegű átalakulásról beszélnek: világháborút, népvándorlásokat, járványokat, természeti katasztrófákat vetítenek előre, melyet egy új civilizációs modell megszületése követ.

aranykorvagyapokalipszis

AZ UTOLSÓ IDŐET ÉLJÜK!
Eljött a végítélet?
Vajon mi lehet a világ legfélelmetesebb olvasmánya? Sokan biztosan egy Stephen King regényre gondolnak, vagy egy horrortörténetre, azonban ezzel egyáltalán nem járnak közel a helyes válaszhoz. A helyzet ugyanis az, hogy a legijesztőbb írás a Bibliában található. Ez a Jelenések Könyve, ami egy olyan borzasztó eseménysorozatot ír le, aminek következtében emberek milliárdjai veszítik életüket, iszonytató számú lélek kerül a pokolba és rengeteg szenvedés, csapás pusztítja el az általunk ismert világot…

utolsoidoketeljuk

VÉGÍTÉLET VAGY ÚJ LEHETŐSÉG?
Önként vállalt diktatúra
Jelenlegi civilizációnk valahol a 20. század során menthetetlenül félresiklott, ez teljesen világos. De pontosan mikor? Talán a II. világháborút követő időszak során, ahogyan a globalizáció szép lassan az egész világot maga alá gyűrte? Vagy amikor a nagyhatalmak túlságosan nagyra nőttek és birodalmi politikát kezdtek folytatni? Végül is most már mindegy… Már csak az a kérdés, hogy a következő világégés után vajon mihez kezdenek a túlélők… Folytatják azt a balsorsszerű életmódot, amit elődeik, és így ciklikusan, újra és újra besétálunk a saját csapdánkba, vagy pedig?… Egy totális összeomlás utáni világ egy teljesen új lehetőség arra, hogy valami egészen mást hozzunk létre, egy sokkal emberibb, életképesebb, és nem utolsó sorban békésebb kultúrát. Vagy tovább haladunk a tökéletes megsemmisülés felé. Vajon melyik úton indulunk majd el?

vegiteletvagyujlehetoseg

VÁLTOZÁSOK AZ EMBERI TÖRTÉNELEM SORÁN
Hogyan zajlottak le korábban?
Az Új Világrend kialakulóban van, ha nem történik valamilyen természeti katasztrófa, vagy valamiféle totális pusztulással járó háború, meg is fog születni. De nekünk, hétköznapi embereknek mit fog ez jelenteni? Mit látunk a változás folyamatából? Lehet, hogy észrevétlenül fog megtörténni és mire kettőt pislogunk, már az új világban találjuk magunkat? Nem tudjuk, fogalmunk sincs, hogy hogyan történik majd. Amit tehetünk, hogy megnézzük, a történelem hajnalától kezdve a nagy változások miképpen játszódtak le, és ebből próbálunk következtetni az eljövendőre.

valtozasok

MEGTERVEZETT VILÁGÉGÉSEK
Láthatatlan háború-csinálók?
Régóta elterjedt nézet, hogy a nagy háborúk nem maguktól, véletlenszerűen robbannak ki, hanem valakik, valamiért előre megtervezik a koreográfiájukat, majd kiprovokálják őket. Vajon ez csak egy összeesküvés-elmélet, avagy tényleg ősidők óta léteznek „háború-csinálók”? És mit kezdjünk a feltűnő analógiákkal, melyek a mostani világhelyzet és a két világháború előestéje közt vonhatók?

megtervezettvialgegesek

KORSZAKVÁLTÁS – 2012
A majáknak tényleg igazuk volt!
Valljuk be, nagyon sokan bedőltek azoknak az állítólagos a majáknak tulajdonított jóslatoknak, amik arról szóltak, hogy 2012. december 22-én vége lesz a világnak. Most, 2015-ben immár nagy biztonsággal kijelenthető, hogy ez nem történt meg. Azonban a világvége dátumát megelőző 3-4 évben egyre fokozódtak a félelmek, és egyre többen kezdték komolyan azt gondolni, hogy tényleg történni fog valami rettenetes. Csakhogy az igazi maja jövendölés egyáltalán nem számolt semmiféle Armageddonnal, sokkal inkább azt fejtegette, hogy véget ér egy korszak, és ezzel együtt valami új veszi kezdetét. És tényleg így lett!

A NYUGAT ALKONYA
A történelem ismétli önmagát
Bizonyára sokan hallották már a mondást, miszerint a történelem ismétli önmagát. Úgy hangzik ez, mintha csupán közhely volna, pedig több tudós bizonyította be eddig is, hogy a civilizációk fejlődése és bukása többnyire ugyanazt a mintát követte, amely alapján napjaink kultúrájának bukását is előre meg lehet jósolni…

AZ UKRÁN VÁLSÁG
Az emberiség jövője a tét?

2004 − a „narancsos forradalom” megbuktatta az ukrán kormányt, és utat nyitott a liberális piacgazdaságnak. 2014 − egy újabb forradalom robbant ki, mely azóta véres polgárháborúba torkollott és Ukrajna széthullását eredményezte. Kiszivárgott bizonyítékok szerint pedig e forradalmak sem csak úgy „maguktól” vagy a nép akaratából törtek ki, hanem valakik finanszírozták és mesterségesen kiprovokálták őket. De vajon kik és miért?

azukranvalsag

HA A VÉGÍTÉLET HARSONÁI MEGSZÓLALNAK…
Nyakunkon a harmadik világégégés?
Mindjárt írásom elején le szeretném szögezni, hogy cikkemmel nem áll szándékomban pánikot kelteni, de sajnos napjainkra eljutottunk odáig, hogy gyakorlatilag bármikor kitörhet a harmadik világháború. (Ferenc pápa szerint már folyik is.) A határaink mellett zajló ukrán-orosz harcok kapcsán több, politikához közel álló prominens személyiség kifejtette már, hogy ez a konfliktus könnyen elvezethet egy világméretű összecsapáshoz.

haavegiteletharsonaimegszolalnak

MESTERSÉGES FORRADALMAK
Az USA miatt lángol a Közel-Kelet?
A forgatókönyv mindenütt ugyanaz. Indul egy vehemens médiakampány a kipécézett államfők ellen, akiket véreskezű diktátoroknak kiáltanak ki. A tévénézők szörnyülködve nézik az elkövetett agressziókat, tömegbe lövetést, az ellenzék bebörtönzését, szabadságjogok megnyirbálását − és fogalmuk sincs róla, hogy ez legfeljebb az érem egyik oldala. A másik oldalt már csak azok tapasztalják, akik a helyszínen élnek: a CIA által kiképzett „forradalmárok” megdöntik a jól működő rendszereket, az országot pedig elborítja a vérengzés, a terrorizmus és a káosz...

AZ INVÁZIÓ ELKEZDŐDÖTT
Értékrendek ütközése
1996-ban jelent meg Samuel P. Huntington könyve A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása címmel, és azonnal heves viták kereszttüzébe került. Tényleg elképzelhető, hogy a két legnagyobb kultúrközösség, a kereszténység és az iszlám összecsapását éljük éppen át? Lehetséges, hogy a célzott és tervezett, jobbára muszlim menekültáradat valójában az iszlám invázió megkezdését jelzi? Mi hajtja a muzulmán vallást, és képesek-e ezek az emberek integrálódni az európai civilizációba? Vagy a szkeptikusoknak van igazuk, és vissza fog ütni a nagy jóindulat?

HARCOSOK A SEMMIBŐL
Korunk „főmumusa”, az ISIS
Lefejezett foglyok, megkövezett asszonyok, gyilkosnak kiképzett gyerekkatonák, véres merényletek − az Iszlám Állam mintegy fél éve bukkant fel a napi hírekben, hogy hamarosan korunk új „mumusa” legyen. De kik ők valójában? Honnét kerültek elő, ki adja kezükbe az amerikai gyártmányú fegyvereket, hol és hogyan készülnek profi propagandafilmjeik, videóik? És miért nem állítják meg őket?

HARCOSOKASEMMIBOL

SZÍRIA PUSZTULÁSA
Mi áll a háború hátterében?
Szíriában négy és fél éve polgárháború – egy ideje pedig már totális háború − pusztít, gyakorlatilag romba döntve az egész országot. Pedig korábban egészen gazdag, szép hely volt, ahol a lakosság biztonságban és viszonylagos jólétben élt. Azután hirtelen harcok kezdődtek, rengeteg áldozattal, majd jött az Iszlám Állam, és Szíria megszűnt országnak lenni, csatatérré változott az egész. De mi áll a háttérben? Miért kell Szíriának megsemmisülnie? Az újságokban megjelent sok „okosság” és szakértői elemzés mind félrevezetés.

SIVATAGI ARMAGEDDON
Hogyan vált csatatérré a Közel-Kelet „mintaállama”?
Akik a polgárháború kitörése előtt jártak Szíriában, azt mondják: egy stabil ország volt, ahol az emberek közel-keleti viszonyokhoz képest jól éltek, a különféle vallások, nációk békésen megfértek egymással. A mostani híradók teljesen más képet mutatnak: szétlőtt autók, lebombázott házak, törzsi háborúk, tömegével menekülő emberek. 2011-ben Szíriában elszabadult a pokol − de vajon kik és miért szabadították el?

EURÓPÁNAK BEFELLEGZETT?
A bevándorlás árnyoldala
Az USA jelenlegi népességének összetételét – amivel kiérdemelte a
„Népek olvasztótégelye”, elnevezést, a rabszolgatartásnak, és az azt lezáró amerikai polgárháborúnak köszönheti. Európában a nagyhatalmak gyarmatosító háborúinak következtében indult el egy olyan hosszú távú folyamat, amely belátható időn belül véget vethet az őslakos fehér ember uralmának és megszokott életformájának. Az arab, az afrikai országokból ezerszámra özönlenek Európába a migránsok, állítólag a háború borzalmai és a nélkülözések elől menekülve. De vajon milyen menekült az, aki méregdrága okostelefonnal, GPS-szel felszerelkezve, lábán Adidas és Nike edzőcipővel, arany ékszerekkel a nyakában, zsebeiben több ezer euróval teszi a lábát a Vén Európa földjére? Milyen kultúra az, ahol életerős férfiak megszöknek, elsőként hagyva el a veszélyes zónát, és hátra hagyják a legvédtelenebbeket: az asszonyokat és a gyermekeket?

europanakbefellegzett

HÁBORÚ ÉS PSZICHO-SZEXUALÍTÁS
A vágy erősebb a félelemnél
Az első világégés után a Freud nyomdokain járó pszichoanalitikusok a háború kitörésének egyik fontos okát a lelki tényezőkben látták, és a háborút magát az ember szexuális ösztöneinek kivetüléseként értékelték.

USA: A VILÁG CSENDŐRE
A „színes forradalmak” sötét háttere
„Humanitárius célú háború...” Van ilyen??? Sajnos igen: a fából vaskarika fogalmat az Egyesült Államok külpolitikai agytrösztje vezette be már az 1960-as években. A módszer azóta is kiváló alibit szolgáltat a legdurvább modern imperializmusra: városokat bombáznak, kormányokat döntenek meg azért, hogy (kéretlenül) exportálják mindenhová a nyugati demokráciát és kulturális modellt.

vilagcsendore

PISZKOS NAGYHATALMI JÁTSZMÁK
A közelgő háború lélektana
Miért háborúzunk? Miért gyilkoljuk egymást szüntelen? Valóban megéri emberéletek millióit az, hogy valamiféle ködös eszméért harcba vonuljunk? Tényleg ilyenek vagyunk? Testvérgyilkosok, akik nem képesek egymás mellett békében élni? Amennyiben szigorúan csak fajunk történelmi eseményeiből indulunk ki, meglehetősen lehangoló választ kellene adnunk ezekre a kérdésekre. Azonban tény, hogy a legtöbb ember soha, semmiféle bűncselekményt nem követ el, nem hogy gyilkosságra vetemedne. No de ha egyénileg ilyen jámbor természetűek vagyunk, akkor nagyobb csoportban, társadalmi nagyságrendekben miért süllyedünk le minduntalan valamiféle állatinál is alantasabb és aljasabb szintre?

piszkosnagyhatalmijatszmak

IDŐZÍTETT BOMBÁN ÜLÜNK
A harmadik világháború tűzfészkei
Már a pusztító második világháború befejezése óta terítéken van egy harmadik gondolata, amely szűnni nem akaró frusztrációt okoz az országok vezetőinek és a nemzetközi közvéleménynek. A 2012-re jósolt apokalipszis kapcsán is felmerült már egy minden eddiginél gigászibb harmadik világháborúnak a lehetősége. Ám a realitások talajára lépve tisztán kell látnunk, hogy egy újabb világégéshez nem pusztán egy komplex krízisbeli eseménysorra, de háborús ürügyre, forrófejű állami vezetőkre és politikai akaratra is szükség van.

POSZT-EURÓPAI LÁTOMÁSOK
Mi várhat ránk, ha szétesik az EU?
A migránsválság sosem látott kihívás elé állította az Európai
Uniót, mely elemzők szerint akár a teljes felbomlásához is vezethet. Ám nem ez az egyetlen faktor, mely széthúzza a kontinentális szuperállam alkotórészeit, sőt... Kiderül, az EU régóta szenved olyan „betegségektől”, melyek egyértelműen a dezintegrálódás felé hatnak. De ha ez bekövetkezik, vajon milyen lesz Európa az Európai Unió után?

A PÉNZ HÁBORÚJA
A legnagyobb üzlet
A közvélekedés szerint egy háborúból legfeljebb a győztesek húzhatnak hasznot, ám ugyanakkor azt is tudjuk, hogy minden üzleti tevékenység közül a háború kecsegtet a legnagyobb nyereséggel. A hadianyagok gyártása és a fegyverkezéshez szükséges kölcsönök folyósítása a világot irányító háttérhatalom legnagyobb bevételi forrása.

AZUTÁN…
Mi lesz, ha bekövetkezik a legrosszabb?
Végül is bekövetkezett, amitől annyira tartottunk, amitől immár évtizedek óta rettegett az emberiség. Igazából nincs mit csodálkozni ezen. Van egy színházi, drámai alapvetés: Ha egy színdarabban feltűnik egy puska, akkor az előbb-utóbb el is fog sülni. Azt mondják, ugyanez érvényes a nukleáris fegyverekre. Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy azért gyártottak le több ezer robbanófejet, hogy aztán soha semmit ne kezdjenek azokkal? Persze azt is szokták mondogatni, hogy a nukleáris arzenál elsősorban elrettentésre kell, vagyis paradox módon éppen ezek a tömegpusztító eszközök biztosítják azt, hogy ne sodorjuk az egész emberiséget egy újabb világháborúba. Mert ha mégis így történne, akkor az egyik fél – inkább az, amelyik a hagyományos fegyverekkel megvívott harcok során alulmaradna – végső kétségbeesésében úgyis az atomarzenáljához nyúlna.

azutan

GLOBÁLIS AGYMOSÁS

GONDOLKODNI TILOS!
A média az Új Világrend szolgálatában
„Jaj annak a népnek, melynek történetét az ellenségei írják meg!” Seneca, a római filozófus aforizmája mutatja, mekkora hatalom rejlik a hírközlésben, információban, és ez már az ókorban is igaz volt. Napjainkban azonban e hatalmat a média urai arra használják, hogy egy globális hazugság-mátrixba zárják az emberiséget.

gondolkodnitilos

OSZD MEG ÉS URALKODJ
Széttöredezett világ
A média soha nem a hétköznapi emberek pártján állt, sokkal inkább szolgált komoly befolyással bíró propagandaeszközként, aminek révén a mindenkori hatalom kedve szerint torzíthatta a valóságot. A különböző érdekcsoportok egymással szembenálló médiabirodalmakat hoztak létre, és ezzel sikeresen megosztották az embereket világnézet, pártállás, értékrendi különbözőségek szerint. Ez pedig állandó ellenségeskedésekhez vezetett, és persze ennek is komoly szerepe van abban, hogy az emberiség soha nem volt képes összefogni és békésen
megoldani a különféle szituációkat…

oszdmegesuralkodj

HOGYAN LOPJÁK EL AZ ÉLETÜNKET?
Az önálló gondolkodás hiánya
Megfigyelte a kedves Olvasó, hogy életünk legnagyobb része rutincselekvések szabályos sorozata? Kreativitás, ötletesség szinte alig kell, és sajnos azt tapasztaljuk, hogy az emberek nagy része képtelen ennek következtében az önálló gondolkodásra és problémamegoldásra. Márpedig aki nincs hozzászokva az egyéni véleményalkotáshoz, az elhisz mindent, amit lát és hall. Könnyű rávenni mindenféle viselkedésre, így megtesz olyat is, ami nagyon más, mint a saját érdeke, mert elhitették vele ennek az ellenkezőjét. Pontosan ez a célja a háttérhatalomnak: ellopni az életünket, és egy mű valamivel helyettesíteni, ami minden, csak nem emberhez méltó létezés.

A TESTVÉRISÉG UTÓPIÁJA
Kísérlet a Világállam létrehozására
Hihetetlen, hogy alig néhány hónappal azután, hogy a szövetséges erők legyőzték a világuralomra törő tengelyhatalmakat, nyugati politikusok máris egy újabb világuralmi terv, a Világállam megvalósítására tettek kísérletet. Ráadásul ez a Világállam lényegét tekintve alig különbözött volna a Hitler által megálmodott Harmadik Birodalomtól…

AZ „AGYLESZÍVÓ” KÉSZÜLÉK RABSÁGÁBAN
A tudatmanipuláció leghatékonyabb eszköze
Létezik egy készülék, amelyet világszerte az emberek többsége mindennap bekapcsol, és ezzel önként aláveti magát a tudatmanipuláció egyik legravaszabb formájának. Természetesen a televízióról van szó, amely történelme során mindig is propagandaeszköz volt, ám napjainkra ennek a legrosszabb formája valósult meg. A kereskedelmi tévék színvonaltalan műsorai és tartalmatlan híradói ékesen bizonyítják ezt.

AGRESSZOROK ANGYALÁLARCBAN
A „humanitárius” háborúk oka
Az USA és a G8-ak külpolitikájában az utóbbi időkben elterjedt a fenti fából-vaskarika fogalom: háború, melyet szépen hangzó emberbaráti ürügyekkel indítanak. A másik típus a megelőző háború, amikor kijelentik: egy adott ország előbb-utóbb úgyis lerohanna egy másik államot, így úgymond a béke érdekében előre megtámadják a potenciális agresszort. Nem nehéz észrevenni, hogy a kenetteljes szólamok mögül mennyire kilóg a lóláb, a valódi motiváció: az imperialista hódítás és a profitéhség...

GLOBÁLIS HAZUDOZÁS
Félretájékoztatott társadalom
Millió hír a tévében, rádióban, interneten, rengeteg újság, és annyi politikai, gazdasági és mindenféle elemző, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük... Mégis, ennyire félretájékoztatott, hazugságban tartott embertömeg talán soha sem volt a történelem során. De hogyan kell csinálni, hogy a polgárok azt higgyék, mindenről informálva vannak, és fel se merüljön bennük, hogy szinte minden fontosat elhallgatnak előlük? Milyen módszerei vannak a hatalomnak, hogy totális sötétségben tartson minket és mi elfogadjuk ezt az állapotot?

globalishazudozas

AZ ATOMHÁBORÚ PROPAGANDÁJA
Vannak, akik már most megnyomnák azt a bizonyos gombot!
Az első atombomba elkészítése és bevetése óta jól tudjuk, hogy ez a legvégső fegyver, egy olyan eszköz, ami alkalmas lehet arra, hogy az élet szinte minden formáját eltörölje az egész bolygón. Ez a borzasztó fenyegetés az 1950-es és 60-as években tovább növekedett, amikor a nagyhatalmak szinte futószalagon gyártották a nukleáris robbanófejeket, ráadásul hatásfokuk elképesztő módon megnövekedett. Csakhamar teljesen valóságos veszélyként kellett megélni azt, hogy a hidegháború feszült légkörében Kelet és Nyugat akár egy apró incidens apropóján teljes erővel egymásnak esik, és kopár, évezredeken keresztül sugárzó sivataggá változtatják a Földet. Szerencsére erre nem került sor, ám ez nem azt jelenti, hogy végérvényesen sikerült megszabadulnunk a nukleáris holokauszt rémétől.

atompropaganda

AZ ÚJ VILÁGREND KULTURHARCA
„A múltat végképp eltörölni…”
A háborúkban nem csak fegyverek, de gondolatok is összecsapnak. A harcmezőnek pedig az egyetemi katedrák, a tudományos folyóiratok, a
televízió és az internet is részei. Napjainkban észrevehetően folyik egy monumentális szellemi küzdelem két világkép, két szemlélet között: az egyik meg akarja őrizni az emberi civilizáció legfőbb értékeit, a másik viszont minden erővel megpróbálja megsemmisíteni őket...

HARC AZ ÉBREDEZŐ KÖZÖSSÉGEK ELLEN
Közeleg a totális cenzúra kora!
A globális háttérhatalmi „sakkjátszma” eredményeképpen több titkos társaság – így például a sötét konspirációiról ismert Bilderberg csoport – az Egyesült Államok „árnyékkormányával” és az egyre inkább diktatórikus jelleget mutató Európai Unióval karöltve − alattomos és rejtett háborút hirdetett azon nyomtatott és elektronikus sajtótermékek ellen, melyek „ébredező közösségeket” létrehozva próbálják lerántani a leplet a világban zajló igazságtalanságokról, hazugságokról, összeesküvésekről.

AMIKOR A FAROK CSÓVÁLJA
A médiamanipuláció lélektana
Információs korban élünk. Az adatok, hírek, újdonságok korábban soha nem tapasztalt gyorsasággal érek el hozzánk – ha úgy akarjuk, akár percenként végrehajtott frissítésekkel, és a hírcsatornáknak hála élőben is követhetjük a legfontosabb, avagy rendkívüli eseményeket. Ebből következően azt gondolhatnánk, hogy a mai korszak embere rendkívül felvilágosult, jól informált, tájékozott, és a hihetetlen adatmennyiségnek köszönhetően sokkal tisztábban látja a világot, mint bármikor azelőtt. Ez azonban csak nagyon kevesekről mondható el.

LEALJASÍTÁSI PROGRAM
Állati sorba taszítanak minket
Számunkra nyilvánvaló tény, hogy a világmédia annak minden helyi ágával együtt egyetlen célt szolgál: Teljesen lealacsonyítani az emberi tudatállapotot egy már-már állati, ösztönlény-szerű szintre. Ezt leegyszerűsítve népbutításnak szoktuk nevezni. A különböző műsorok, sorozatok a legalantasabb ösztönöket hívják életre, és megpróbálnak egy majdhogynem állati szintre csökkentett tudatállapotot állandósítani azért, hogy egy sokkal könnyebben befolyásolható, irányítható és persze becsapható embertömeget kapjanak végeredményül. Mi ennek a haszna? A számos gazdasági előnyön kívül ez arra is jó, hogy az emberek elforduljanak a valóságtól és ne gondolkozzanak a világban zajló folyamatokkal kapcsolatban.

IDENTÍTÁSTÖRLÉS
Sivárrá teszik az életünket!
Egy haldokló korban élünk. Noha jórészt a múltba merengünk, jobb esetben a jövőt latolgatjuk, mégis önpusztító ámokfutásunk során csakis a jelennel, és önmagunkkal foglalkozunk. Nem érdekel, hogy milyen világot hagyunk magunk mögött. Ostoba szamár módjára megyünk előre, az orrunk előtt himbálózó répa illatát követve, amelyet a ravasz kocsis egy botról lógat elénk.

identitastorles

VILÁGPOLGÁROK SZÉP ÚJ VILÁGA
Nemzetállamok vagy egyesült emberiség?
Miért éri manapság annyi támadás a nemzetállamokat és a nemzeti érzést? Kiknek állt érdekében a nemzetek eltűnése, egy egynyelvű, egy kultúrájú emberiség létrejötte? Egy nagy szellemi küzdelem bontakozik ki előttünk az utóbbi kétszáz évben, melyben a pénzoligarchia képviselői totális támadást indítottak a nemzeti gondolkodás, egyáltalán, a nemzetek ellen... De vajon miért?

RABSZOLGÁK ÉS ELNYOMÓK
Az Új Világrend végcélja
Az Elit évszázadok óta keresi azt a számára eszményi társadalmi modellt, amiben végre megtalálhatja a számításait és rákényszerítheti a totális uralmát a többségre. Ilyen hatalmas szociális jellegű kísérlet volt az USA, a Szovjetunió, Kína, és persze egy sorozat legújabb eleme, az Európai Unió. Ezek a próbálkozások már rövidtávon sikertelennek bizonyultak, elbuktak. Már csak egy lehetőség van hátra: a különböző hatalmak kormányaiba beférkőzve állandó és súlyos ellentéteket szítva kirobbantani egy bolygóméretű konfliktust, aminek során egyszerűen feláldozható az emberek nagyobbik része, és nem kell többé ilyen hatalmas tömeggel foglalkozni.

A VILÁGHÁLÓ FOGJAI
Az internet árnyoldalai
Az internet naprakész információkat kínál mind a magán-, mind az üzleti felhasználók és állami intézmények számára. Ma már elmondható, hogy mindennapi életünk részévé lett. Ha felmegyünk a netre, számolnunk kell azzal a kockázattal, hogy egyre átláthatóbbakká válunk a szolgáltató cégek számára. Az interneten felbukkanó adatokat a rendőrség, a hír- és titkosszolgálatok is fokozott figyelemmel kísérik.

KIKIÁLJÁK AZ EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOKAT?
A nemzeti önrendelkezés halála
Az Európai Uniót 2009 óta sújtó gazdasági és pénzügyi krízis, valamint a 2015 tavaszán kirobbant migrációs válság a háttérből irányító titkos társaság tagjai által uralt globális pénzügyi elitnek és társult háttérhatalmi szervezeteinek, továbbá azok zsinóron rángatott kiszolgálóinak kitűnő ürügyet szolgáltatott arra, hogy egyre inkább előmozdítsák, szorgalmazzák az Európai Egyesült Államok létrehozását. Arra hivatkoznak, hogy a különböző válsághelyzetek csak egy szorosabb együttműködés és politikaigazdasági integráció jegyében kezelhetők sikeresen. Az Európai Unió mintegy szuperállamként működne a tagállamok kormányai felett, amelynek értelmében a nemzetállamok politikai státusza alárendelt szerepre korlátozódna, vagyis a ma még meglévő függetlenség és nemzeti önállóság is elveszne, így a teljesen centralizált Európai Konföderáció visszafordíthatatlanul hidat képezne az Új Világrend, vagyis a Világkormány megalakulásához.

UNOKÁINK SEM FOGJÁK LÁTNI…
Sötét Mátrix vár ránk…
Egyáltalán nem meglepő, ha az emberek egyre inkább azon töprengenek – borús hangulattal telve – hogy vajon milyen lesz a gyermekeik, unokáik jövője. Egyáltalán, lesz nekik olyan? Felismerhető lesz a világ 20-30 év múlva? Vagy jogosan rettegünk attól, hogy ennyi idő elteltével már egy olyan, merőben új berendezkedés kebelezi be az egész bolygót, amihez foghatót az emberiség még soha nem tapasztalt?

A TÖRTÉNELEM VÉGE
Mi jöhet ezután?
Az 1990-es évek elejére a nyugati politikusok örömmámorban úsztak: úgy vélték, mivel véget ért a hidegháború időszaka, a liberális demokrácia társadalmának egyszerűen nem maradt ellenfele a Földön. Néhány filozófus egyenesen azt állította, hogy ezzel befejeződött az emberi történelem fejlődése és valamiféle új Aranykor köszönthet ránk…

MEGTERVEZETT ÖSSZEOMLÁS

WATERLOOTÓL A VILÁGURALOMIG
A Rothschildok szerepe a történelemben
Egy bankárdinasztia, akik szédületesen rafinált pénzügyi manőverekkel alapozták meg mesés gazdagságukat... Ők a „Vöröspajzsos” (roth: vörös, schild: pajzs) család, akik jóval többek egyszerűen egy multimilliárdos famíliánál. Hatalmuk ma is akkora, hogy nem volt túlzás, amit az alapító felesége, a befolyásukat megalapozó öt fivér anyja mondott: „Ha a fiaim úgy akarnák, nem lenne több háború...”

A MUNKA VÉGNAPJAI
A gépek uralma
Természettudósok és filozófusok szerint valamikor a történelem hajnalán a munka teremtette meg az embert, a munka emelte ki őseinket az állati sorból. Napjaink borúlátó előrejelzései szerint pedig a munkanélküliség okozhatja civilizációnk végét. Az elvégzendő munka túlnyomó részét ugyanis gépek intézik helyettünk, ám ezzel egyáltalán nem segítik elő annak az utópiának a megvalósulását, amelyben az emberek már csak szórakozással és pihenéssel töltik a napjaikat…

A WALL STREET FARKASAI
Kik irányítják 200 éve a világot?
Ők a Föld igazi urai; multimilliárdos oligarcha-klánok, akiknél ma nagyobb vagyon összpontosul, mint az USA teljes nemzeti jövedelme, sőt: gazdagabbak, mint a világelsőnek kikiáltott Bill Gates... Hatalmukat pedig arra használják, hogy háborúkat robbantsanak ki, tőzsdekrachokat idézzenek elő, kormányokat buktassanak meg, végül pedig felépítsenek egy új világot, ahol az emberélet nem számít, csakis a pénz...

wallstreetfarkasai

VILÁGCSŐD
Bármikor ledobhatják ránk a pénzügyi atombombát!
A 2008-as gazdasági világválság − ami egyébként csak arra volt jó, hogy horribilis közpénzek lenyúlásával kimenekítsék szorult helyzetükből a kereskedelmi bankokat −, pénzügyi szakértők szerint csupán egy sokkal hatalmasabb cunami előjele volt. Olyasmi, mint amikor azt látjuk a tengerparton állva, hogy a víz hirtelen elkezd gyors ütemben visszahúzódni. Ilyenkor már tudhatjuk, hogy valami borzalmas katasztrófa készül, és jobb lesz, ha minél gyorsabban távozunk a környékről.

MESTERSÉGES JÁRVÁNYOK
Láthatatlan tömeggyilkosokat vethetnek be ellenünk!
Az emberiség leghatékonyabb gyilkosai között tarthatjuk számon az ilyen-olyan vírusokat, amik a történelem során már többször lecsaptak ránk és milliószámra szedték az áldozatokat. Nem csoda hát, ha alapvető félelem él bennünk a láthatatlanul apró kórokozókkal szemben. A biológiai ismereteink kiteljesedésével és a technológia fejlődésével mára lehetővé vált, hogy mi magunk is létrehozzunk olyan vírusokat, amik még hatékonyabbak, vagyis nagyon gyorsan képesek terjedni, rövid a lappangási idejük, és persze majdhogynem kivédhetetlenül halálosak.

EURÁBIA
Titkos terv Európa iszlamizálására
Létre fog jönni az Európai Kalifátus?
Civilizációnk alapja immár nem a keresztény, hanem a muzulmán vallás lesz? Az arab és az európai kultúra szintézise az 1970-es években még egy bizarr ötletnek tűnt, ám a migrációs válság óta a kép megváltozott. A jólét és bőség tespedtségében kifáradt, önvédelemre képtelen Európai Unió kapuin ugyanis egy teljesen eltérő alapokon szerveződő, a miénknél sokkal életerősebb kultúra kér bebocsátást.

eurabia

ÚJ PÉNZÜGYI VILÁGREND
A globális gazdaság mesterséges krízise
Még mindig, ebben a kétségbeejtő nemzetközi helyzetben is elképzelhető, hogy valahogy mégis megmenekülünk… Legalábbis valamilyen formában. Talán a nyílt sisakos világháború elkerülhető, és esélye van annak, hogy az Elit egy merőben más módszerrel próbálja meg kiépíteni az egész világra kiterjedő totalitárius rendszerét. Hiszen nekik sem érdekük, hogy egy lakhatatlanná tett, romhalmazzá vált bolygón uralkodjanak! Hogy mi ez a másik módszer? Nos, amihez már oly sokszor fordultak, és aminek révén a múltban többször is helyzetbe kerülhettek és elképesztő mértékű gazdasági-politikai befolyást szereztek.

BIRKASEREGET TOBOROZNAK
Az elbutítás magasiskolája
Melyik egyeduralomra törő hatalom szereti az okoskodó, gondolkodó, véleményt nyilvánító és akaratérvényesítő alattvalókat? A válasz nyilvánvaló. Tehát valahogy el kell intézni, hogy a polgár ne gondolkozzon, egész életében jelentéktelen dolgokkal foglalkozzon, minden perce le legyen kötve felesleges cselekvésekkel. Elég, ha kialakul egy ilyen elbutított generáció, a következő már ilyen marad, mert a szüleitől kapja a példát. Az iskolával kell kezdeni. Egyforma embereket kell nevelni, akik a csordával együtt bégetnek, és eszükbe sem jut ellentmondani. Azután le kell kötni a figyelmüket és elvenni az életüket, elszívni az életenergiájukat úgy, hogy észre se vegyék.

birkaseregettoboroznak

ÚJABB NÉPVÁNDORLÁS VÁRHATÓ
Küszöbön a klímamenekültek inváziója
A 2015. decemberi párizsi klímacsúcs résztvevői már nem
arra tettek javaslatot, hogy miként kerülhető el a globális felmelegedés, hanem arról igyekeztek megállapodást kötni, hogy miként lehet annak hatását úgy 20 éven belül a tragikus következményekkel járó 3-5 fokos felmelegedés helyett 2 fok alatt tartani. A globális felmelegedés tehát már megkezdődött, és a klimatológusok szerint az egyik következménye az lehet, hogy hatalmas területeken lehetetlenné válik majd a megélhetés, amelynek következtében klímamenekültek milliói kellhetnek útra.

ujnepvandorlasvarhato

EURÓPA HANYATLÁSA?
A migránsválság háttere és lehetséges okai
Abban mindenki egyetért, hogy a mostani bevándorlási hullám a legnagyobb kihívás, ami a második világháború óta érte Európát. Az viszont már viták tárgya, és még mindig nem világos, miért is indultak meg épp 2015-ben ekkora tömegben ezek az emberek az öreg kontinens felé?

A FALAK LEDŐLNEK…
A történelem ismétli önmagát?
Szemtanúi vagyunk annak, hogy az úgynevezett migránsok elözönlik Európát. Olvasva a híreket és kommenteket látjuk, hogy a kontinens közvéleménye kettészakadt. Van, aki segíteni akarja őket és befogadni az egyre nagyobb tömegben érkező embereket, vannak, akik félnek a muszlim inváziótól. A nagy kérdés, hogy egy teljesen más kultúrával rendelkező tömeg képes lesz vajon beilleszkedni? Elfogadni a más szabályokat, szokásokat és környezetet? Könnyű egy nagy tömegnek lerombolni a falakat, de annál nehezebb újjáépíteni. Új nomád invázió fenyegeti a civilizációnkat? Egy vad tömeg, ami megindult Európa felé, ami számukra a tejjel mézzel folyó Kánaánt jelenti?

IRÁNYÍTOTT MENEKÜLTEK
Európa tönkretétele
Az Európába, és azon belül hazánkba érkező menekültáradat kapcsán egyre többekben fogalmazódnak meg nyugtalanító kérdések. Hogyan képes kifizetni egy nincstelen afgán vagy szír földműves a kontinensünkre való utazásnak a tetemes költségeit? Egyáltalán miért ide jönnek, és nem a földrajzilag közelebb eső, azonos vallású arab államokba?

iranyitottmenekultek

A VATIKÁN ÉS A VILÁGVÉGE
Titkos egyházi jóslatok
Igaz volna, hogy a Vatikán már régóta tud egy közelgő világkatasztrófáról, amit már a Jelenések Könyve is megjósolt, és amiről a harmadik fatimai kinyilatkoztatás is szól? Igaz, hogy a híresebb Mária-jelenések során a Szűzanya pontosan megjövendölte napjaink égető globális problémáit, sőt egy 21. századi világháborút? Lássuk, mit mondanak a pápák, szerzetesek, keresztény szentek jóslatai az utolsó idők nagy küzdelméről a Fény és a Sötétség erői között...

vatikanesvilagvege

MUSZLIM APOKALIPSZIS
Végső összecsapás Kelet és Nyugat között?
Napjaink nyugtalanító eseményei − az Iszlám Állam terrorja, a párizsi merénylet, a migrációs válság − kapcsán felmerül a kérdés: hogy alakul
a jövőben a keresztény és az iszlám kultúra kapcsolata? Az egyik óhatatlanul felszámolja, beolvasztja a másikat? Elkerülhetetlen a két világ szellemi vagy valóságos háborúja, vagy mégis van esély a békés egymás mellett létezésre?

A RENDSZERVÁLTÁS IGAZI HÁTTERE
Nem magától bukott meg a szocializmus?
Az alcímben megfogalmazott kérdés sokakban felmerült, noha általánosítani itt sem lehet: számtalan faktor vezetett a szovjet blokk rendszereinek összeomlásához. Ám mindegyik országban jelen voltak titkosszolgálati ügynökök, akik nemcsak figyelemmel kísérték az eseményeket, de „bábáskodtak” is az immár kapitalista berendezkedések megszületésénél.

CIVILIZÁCIÓK HÁBORÚJA
Végveszélyben az ember!
Vajon elkerülhető, hogy egy mindent elpusztító háborúba keveredjenek egymással a nagyhatalmak? Kellő belátás, higgadt felelősségérzet, józan gondolkodás megléte esetén természetesen nem kell mindenáron beleesnünk a fajunkat kipusztítani képes csapdába. Ehhez csak jó szándék és akarat szükséges, illetve egy nagy adag kompromisszumkészség. Meg az, hogy felismerjük: A világot ádáz erők irányítják a háttérből, és ha ez végre kristálytisztán bebizonyosodik, úgy leszámolhatunk ezekkel a titkos csoportokkal. Azonban ha meg is történik a nagy összeborulás és a világbékét leginkább fenyegető nagyhatalmak tényleg elássák a csatabárdot, akkor is számolnunk kell egy igen komoly problémával, ami továbbra is magában hordozza a világméretű krízis és a borzasztó, globális háború lehetőségét…

FELGYORSULT A KLÍMAVÁLTOZÁS
Nyakunkon a Holnapután
A szakértők szerint rohamtempóban gyorsul a klímaváltozás, és sokkal brutálisabb hatásai lehetnek, mint amilyenekre eleinte számítani lehetett. Az éghajlat átalakulásának következményei egyelőre még kiszámíthatatlanok, ám egyre inkább úgy tűnik, hogy még az életünkben megvalósulhat a Holnapután című film sötét víziója.

felgyorsultaklimavaltozas

HARC AZ IVÓVÍZÉRT
Amikor a szomjazók egymásnak esnek
Kétségtelen tény, hogy világunk bővelkedik az olyan konfliktusokban,
amik egykettőre komoly fegyveres összecsapásokká fajulhatnak. Etnikai és határviták, a még elérhető erőforrások feletti rendelkezés kérdése – ezek önmagukban is bőven elegendőek ahhoz, hogy akülönböző hatalmak türelmüket veszítve egyszerűen egymásnak essenek és erőszakkal döntsék el, hogy kit mi illet. De van egy olyan dolog ezen a bolygón, ami talán a legalapvetőbb szükséglete minden embernek, sőt, minden élőlénynek és sajnos úgy néz ki, hogy már a közeljövőben sem lesz belőle elegendő.

KULTÚRÁNK FENNMARADÁSA A TÉT!
Az Új Világrend sötét szándékai
Európa a történelem folyamán mindig is civilizációteremtő hely volt. Innét indultak ki a nagy felfedezések, a nagy hódítások. De vajon így lesz ez a tervezett jövőben is? Az Új Világrendben mi lesz Európa sorsa? Mert Európával, különösen a gazdaságilag és kulturálisan nagyon erős Németországgal kezdeni kell valamit. A következőkben áttekintjük, hogy a háttérhatalomnak mik a szándékai a „vén kontinenssel”, és hogyan akarják kivitelezni őket.

kulturankfennmaradasaatet

FERENC PÁPA A HAMIS PRÓFÉTA?
A Vatikán lesz felelős a világ pusztulásáért?
A 2013-ban megválasztott Ferenc pápáról egyre többen állítják, hogy ő a Jelenések könyvének hamis prófétája, a végítélet és az apokalipszis hírnöke. Ezek az emberek igazuk bizonyítékát vélik felfedezni a bibliai Újszövetség egyes részeiben, Szent Malakiás híres látomásában és a harmadik fatimai jóslatban is…

AZ EMBERISÉG LEIGÁZÁSA
Legális kizsákmányolás áldozatai vagyunk
Napjainkban egyre többen tapasztaljuk a modern rabszolgaságra utaló közvetett és közvetlen jeleket, utalásokat, szabályozásokat, a gyakorlati szinten is mind jobban megmutatkozó társadalmi kiszolgáltatottságot, a burkolt, legális kizsákmányolást. A titkos társaságok – illuminátusok, Bilderbergek, Trilateriálisok, szabadkőművesek – által kézben tartott, irányított és uralt „árnyékkormányok”, háttérhatalmi apparátusok, valamint azok zsinóron rángatott „bábjátékosai” minden követ megmozdítanak annak érdekében, hogy a demokráciát fokozatosan leépítve megalkossák a modern rabszolgatartó társadalmat, mely éhbérért a majdan megalakuló, pénzemberek által képviselt Világkormány kiszolgálója lesz.

azemberisegleigazasa

A FÜGGETLENSÉG NAPJA
Földönkívüliek inváziója
Mi lesz, ha tényleg jönnek az idegenek? Vajon inváziós szándékkal, esetleg tudományos érdeklődéstől vezérelve érkeznek majd, hogy minél többet megtudhassanak az emberi fajról és kultúrájáról? És mi történne, ha mondjuk kozmikus menekültekként kérnének bebocsátást bolygónkra, mert saját planétájuk valamilyen okból kifolyólag lakhatatlanná vált? Milyen globális politikai, gazdasági és ideológiai változásokat eredményezne, ha a világűrből váratlanul felbukkanna egy földönkívüli faj?

fuggetlensegnapja

EGÉRÚT VILÁGKATASZTRÓFA ESETÉRE
Túlélhető-e az Armageddon?
Vajon hová menekülhetünk, ha a Földet végleg sikerül
lakhatatlanná tennünk? Tenger alá, a föld gyomrába, világűrbe? (Persze valószínű, hogy egy ilyen esetben csak a leggazdagabbak vásárolhatnák meg a túlélést: a többség az apokalipszis kellős közepén ragadna...) Mindenesetre elég ijesztő, hogy ilyen menekülési útvonalak, egérút-tervek már léteznek, mert ez arra utal: sokan látják reális lehetőségét egy globális katasztrófa bekövetkeztének.

A TÚLÉLÉS TUDOMÁNYA
Felkészülés a holnapra!
Aki figyelemmel kíséri a világban jelenleg is zajló negatív tendenciákat, azt nem érheti túl nagy meglepetésként a hír, hogy vannak szép
számmal olyanok, akik megkezdték a felkészülést egy lokális vagy akár globális méretű összeomlásra. Itt most ne háttérhatalmi vagy állami szervezetekre gondoljanak, hanem egyszerű, hétköznapi emberekre. Olyanokra, mint önök vagy én. Olyan emberekre, akik egy katasztrófa vagy háborús helyzetben nem csak bamba birka módjára várják a felsőbb szintekről talán soha meg nem érkező segítséget, hanem a hivatalos szervektől a lehető legnagyobb mértékben függetlenítik magukat, és mindent megtesznek a maguk és szeretteik túlélése érdekében. Ők a jelenlegi viszonylagos nyugalmat és biztonságot kihasználva már most elmélyednek a túlélés tudományában.

AZ ÖSSZEOMLÁS ELKERÜLHETŐ
Ébredj fel, és tegyél a jövő érdekében!
A ránk váró szörnyűségek nagy része elkerülhető. De csak abba az esetben, ha végre emberek százmilliói lennének hajlandóak egységben fellépni a világot uraló erők ellenében, és egyfajta világforradalom, engedetlenségi mozgalom formájában ellenállást tanúsítanak. Az Elit legfőbb fegyvere saját bénultságunk és közönyünk − ha ezeket sikerülne levetkőzni, úgy eséllyel vennénk fel a harcot, és miután elkergettük a rendszerurakat, megkezdhetnénk átfomálni ezt a mostani, szinte teljesen tönkretett civilizációt.

ÉS HA MÉGSEM „ŐK” GYŐZNEK…?
A Föld megmentésének forgatókönyve
Sokan írtak, beszéltek már róla, milyen veszélyek fenyegetik Földünket, hányféle formában semmisülhet meg az emberi civilizáció. De mi van, ha a huszonnegyedik órában mégis észbe kapunk, és elkerüljük az apokalipszist? Van-e esély erre, és ha sikerülne megmenekülnünk a pusztulástól, akkor hogyan tovább?

eshamegsemokgyoznek

 

ÁPRILISI LAPSZÁMUNK tartalmából

A VATIKÁN SÖTÉT TITKAI KÜLÖNSZÁM

SORSÜGYNÖKSÉG KÜLÖNSZÁM

MÁGIKUS EREKLYÉK KÜLÖNSZÁM

ATLANTISZ KÜLÖNSZÁM

ANTIKRISZTUS KÜLÖNSZÁM

TILTOTT EVANGÉLIUMOK KÜLÖNSZÁM

KRISTÁLYPIRAMIS A BERMUDA-HÁROMSZÖGBEN KÜLÖNSZÁM

AZ ILLUMINÁTUS ÖSSZEESKÜVÉS KÜLÖNSZÁM

A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 4. KÜLÖNSZÁM

A 3. BIRODALOM MÁGIÁJA ÉS OKKULT TITKAI KÜLÖNSZÁM

TILTOTT TÖRTÉNELEM KÜLÖNSZÁM

X-AKTÁK KÜLÖNSZÁM

APOKALIPSZIS KÜLÖNSZÁM

A MAGYARSÁG 20 000 ÉVES TÖRTÉNELME 3. KÜLÖNSZÁM

ISTENI KŐGÚLÁK KÜLÖNSZÁM

EGÉSZSÉGHÁBORÚ KÜLÖNSZÁM

Egeszseghaborukicsi

JÉZUS TITKOS ÉLETE KÜLÖNSZÁM

jezustitkoseleteboritokicsi

FÖLDÖNKÍVÜLIEK KÜLÖNSZÁM

foldonkivuliekboritokicsi

ÚJ VILÁGREND KÜLÖNSZÁM

uvkicsi

Elérhetőségeink

Telefon:
2020-158, 2022-853


E-mail:
hihetetlen.magazin@t-online.hu


Postacím:  
1124 Budapest, Németvölgyi út 47. I. emelet 1.

Partnereink

jovovilaglogo
hatoscs

Előfizetési lehetőség a digitális lapszámra

dimaghirdcsik